Δεν έχει φρένο η ανάπτυξη. Στόχος το άπειρο

Standard

«Νέα άνοδο εμφάνισε η ανεργία τον Σεπτέμβριο, με τα εποχικά διορθωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ να την φέρνουν στο 27,4%, έναντι του 27,3% τον Αύγουστο του 2013 και από 26% τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους.»

Σταθερά συνεχίζεται η ακάθεκτη πορεία προς την ανάπτυξη. Εδώ στο Φουίτερ είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για νέα αύξηση της ανεργίας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει τα φόντα και τη θέληση καθώς και την παρότρυνση όλων να συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία.

Φήμες που αναφέρονται σε μείωση της ανεργίας στο 8% δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και θεωρούμε ότι αυτές είναι σκόπιμες και ελεγχόμενα κατευθυνόμενες από κύκλους αριστερών – αντιδεξιών.

Η ανάπτυξη ήρθε. Εσύ θα μείνεις απ΄ έξω;

6 responses »

 1. ΨΑΧΝΩ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ! – ΌΧΙ ΕΡΓΑΣΙΑ!

  Άνεργος ετών 42 με πλούσια προυπηρεσία σε πολλές θέσεις, αναζητά εργασία όμοια με του Βουλευτή.

  Να αμοίβεται με 7.644,79 ευρώ σύν τα τυχερά του, να κάνει κοπάνα από τη δουλειά του ότι ώρα του καβλώσει χωρίς να δίνει σε κανέναν λογάριασμο και να χαζολογά, πηγαίνοντας στα κανάλια και στα ραδιόφωνα, πουλόντας μούρη.

  Αφού βρήκατε δουλειά στους 300, δε μπορεί, κάτι θα βρείτε και για μένα.

  Μου αρέσει!

  • Αγαπητέ Outsider,

   προωθούμε ΑΜΕΣΑ το βιογραφικό σας στο αρμόδιο τμήμα. Όταν λέμε ΑΜΕΣΑ δεν αστειευόμαστε. Αυτή τη στιγμή ο αρμόδιος έχει ήδη βρει τουλάχιστον 72 θέσεις που αρμόζουν στα χαρακτηριστικά σας σε διάφορες χώρες του κόσμου.

   Μου αρέσει!

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s