Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη δημοπράτηση έργου αποκατάστασης του Τζαμιού που βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, ένας 52χρονος πάτησε γκάζι με το αυτοκίνητό του και κυριολεκτικά εισέβαλε μέσα στα γραφεία, κατεδαφίζοντας την τζαμαρία.
Ο 52χρονος φημολογείται ότι φορούσε μαντήλι δεμένο στο κεφάλι με τα χρώματα της αυτοκρατορικής Ιαπωνίας και φώναξε «Καμικάζι» την ώρα που έριξε με ορμή το αυτοκίνητο στην τζαμαρία.
Η πρεσβεία της Ιαπωνίας ενδέχεται να τον τιμήσει αύριο σε εκδήλωση μαζί με τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Χιροχίτο και την αρχή της χρονιάς του Ιπποπόταμου.
Αστρολόγοι πιθανολογούν ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο 52χρονος όρμηξε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός με δεδομένο ότι η χρονιά του Ταύρου πέρασε πριν από δεκαετίες.
Κινδυνολόγοι και συνομοσιολόγοι εκφράζουν την απαίτηση τους για τη σύγκληση άμεσου συνεδρίου αστρολογίας – νεφελειμολογίας , υπό από την ηγετική μορφή του Δ. Λιακόπουλου, ώστε να εξαχθούν άμεσα συμπεράσματα και μελέτες για την πιθανότητα εξωγήινης ζωής στην Αθήνα και τυχόν παρενέργειες στο περιβάλλον.