Ο Σταμάτης, Ο Νότης, η Χούντα, η ΕΔΑ, η Βιζόν και οι Γκέυ

Standard

Έναν ακόμη υποστηρικτή φαίνεται ότι βρήκε ο Νότης για τα όσα δήλωσε για τη χούντα.  Από την άλλη δε βρήκε κανέναν να τον υποστηρίξει όταν δήλωνε τα αντίθετα περί της ΕΔΑ και ότι είναι αριστερός – αντιδεξιός.

Ο Γονίδης  μέσα στα άλλα που δήλωσε, είπε και τα εξής: Ο Νότης για μένα είναι ένας τραγουδιστής που περνάει αυτό το είδος. Μου αρέσει αυτός ο τσαμπουκάς που έχει. Ο Νότης πιστεύω ότι μέσα του έχει ένα απωθημένο: θα ήθελε να ζει την εποχή που έφυγε η Χούντα και μετά και να είναι ο Νταλάρας, που θα περάσει κάποια τραγούδια τέτοια, επαναστατικά. Αυτή η εποχή, όμως, πέρασε και έχουμε μια χούντα που δεν είναι πραγματική, αλλά δημοκρατική, και βρήκε έναν τρόπο διαφορετικό να επαναστατήσει. Τον γουστάρω που τα χώνει κι ό,τι έκανε το έκανε με τη μαγκιά και το προφίλ του. Γι’ αυτό είμαι μαζί του

Παράλληλα τοποθετήθηκε και για το δικαίωμα των γκέυ να υιοθετήσουν παιδί  και μάλιστα υπέρ τους και ενάντια στην Εκκλησία.

Τώρα αυτά μαζί πως δένουν δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Μας μπέρδεψε το γεγονός ότι – από τη μια ο άντρακλας ο Νότης και από την άλλη ότι οι γκέυ να μπορούν να μεγαλώνουν παιδιά – δεν μπορεί να στέκουν στην ίδια προσπάθεια μπρουτάλ σκηνικού.

Η αλήθεια είναι πως περισσότερο μας μπέρδεψε η βιζόν που φορούσε. Ίσως να είναι  Μινγκ. Ή αλεποτόμαρο.

Φήμες για μυστηριώδη εξαφάνιση αδέσποτων σκυλιών και γατιών θεωρούμε ότι είναι εξωφρενικές και καμία σχέση δεν έχουν με τα γεγονότα. Ούτε με την αριστερά. Ούτε με τη χούντα. Με τους γκέυ όμως;

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s