Παρολίγον τραγωδία για τους Καρδιτσιώτες

Standard

Καλλιτεχνική απεικόνιση μελλοντικής συζήτησης επί του προυπολογισμού στη Βουλή

Μαυροφόρες, άνδρες με μαύρα περιβραχιόνια και κλαίοντα παιδιά συγκεντρώθηκαν προχτές βράδυ στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας.  Ο λόγος;  Το θλιβερό γεγονός της αποχώρησης από τη Βουλή του βουλευτή Παύλου Σιούφα.  Άπαντες, συντετριμμένοι, σπαρακτικά ρωτούσαν ο ένας τον άλλον πώς θα μπορέσει ο Νομός να επιβιώσει χωρίς γόνο οικογενείας στα έδρανα.  Βωβός θρήνος και οδυρμός επικράτησε επί ένα βασανιστικό ημίωρο υπό το φως κεριών και θυμιατών.

Το κλίμα άλλαξε άρδην όταν τοπικός παράγων με γνώσεις εξαταξίου γυμνασίου ονόματι Γκόρτσος ανακοίνωσε περιχαρής ότι ο πρώτος επιλαχών είναι κάποιος Αναγνωστόπουλος, επίσης γόνος οικογενείας.  Αλλαλαγμοί χαράς και συγκίνησης διέτρεξαν το πλήθος.  Χαρμόσυνα χτυπούσαν οι καμπάνες.  Δεξιοί ψάλτες έψαλλαν το Αι Γενεαί Πάσαι.

Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζζ ο εν λόγω γόνος είναι διακεκριμένος παίκτης μπιλιάρδου και έχει επιτυχώς εκπροσωπήσει την Ελλάδα διεθνώς.  Οι δε επιτυχίες του τον βοήθησαν – μέσω μορίων – να εισέλθει στην Νομική Σχολή.  Κατόπιν, τα μόρια του πατρός βοήθησαν στην καταξίωση στον πολιτικό στίβο και στα βουλεβάρτα του Κολωνακίου.

Λαμπρό το μέλλον της Καρδίτσας και του Θεσσαλικού κάμπου γενικότερα.   Η ανανέωση συνεχίζεται.

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s