Αναφερόμενη στους στόχους που θέτει το υπουργείο Τουρισμού σχετικά με τον ιατρικό τουρισμό, η κ.Κεφαλογιάννη επισήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να καταστεί προορισμός, όχι απλώς για medical travel αλλά για medical tourism. «Να συνδυάσουμε δηλαδή το ταξίδι αναψυχής στην Ελλάδα με την ιατρική φροντίδα, κυρίως ήπιων ιατρικών περιστατικών», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η νέα διαφήμιση της Ελληνικής καμπάνιας για τον ιατρικό τουρισμό έγινε δεκτή με τυμπανοκρουσίες και παρουσιάζεται για πρώτη φορά εδώ στο Φουίτερ.
» Ένας 92χρονος Γερμανός με ουρολοίμωξη, ακράτεια, 4 εγκεφαλικά, 2 by pass, άνοια, Πάρκινσον, ζάχαρο και ξεθωριασμένο τατουάζ των WAFFEN SS των ναζί στο σταφιδιασμένο του χέρι, αγκαλιάζει τον 8χρονο εγγονό του, που βασανίζεται από σκωληκοειδίτιδα και κρεατάκια. Τον κοιτάει και του λέει:
– Αδόλφε ( Αδόλφο λένε το νιάνιαρο, Ρούντυ λένε τον παππού – άσχετο),
μη στεναχωριέσαι και μη θλίβεσαι. Φέτος το καλοκαίρι μετά τα μπάνια μας στο Super Paradise και τις αστακομακαρονάδες και τις καραβίδες στο REMEZZO, θα βγάλεις τη σκωληκοειδίτιδα σου και τα κρεατάκια σου. Η μάνα σου θα κάνει πλαστική στα βυζιά της και λιποαναρρόφηση να φύγουν τα στρούντελ. Εγώ θα είμαι σε κώμα σε κλινική 5 stars μέχρι να γίνω καινούργιος. Θα περάσουμε τέλεια στο Γκρίχενλαντ! Του χρόνου θα έρθουμε ξανά να αλλάξεις νεφρά. Στο υπόσχομαι. Και του δίνει ένα γλειφιτζούρι.
Γελάει ο μικρός Αδόλφος ,σφιχταγκαλιάζει τον παππού και του λέει:
-Γιαβόλ παππού. Ιχ λιμπιντιχ παππού!
Η εικόνα αργοσβήνει και εμφανίζεται η λεζάντα
«LIVE YOUR HEALTH IN GREECE»
Τέλος.
χειροκρότημα. Αυτοί.
Κλάματα. Εμείς…