Πανζουρλισμός στα «Σπα» τρίτης ηλικίας

Standard

NA! Μακάκα

Μοναδικές προσφορές από τα σούπερ μάρκετ μέσα σε συνθήκες κρίσης. Οι τιμές των προϊόντων κρέατος έχουν μειωθεί τόσο πολύ, που πελάτες – κυρίως συνταξιούχοι –  στην πρώτη τους επαφή με τις νέες τιμές, άρχισαν να αυτοικανοποιούνται.

Η σχετική είδηση εδώ

Σε συνέντευξη μας με τον πελάτη – «βιολοτσελίστα», προς τι ο τόσος ενθουσιασμός πήραμε την εξής απάντηση:

« Στην αρχή ήθελα να βάλω τα κλάματα από τη χαρά μου. Βλέποντας όμως τη σπάλα και το μοσχαρίσιο κιμά  σε τόσο χαμηλή τιμή, κάτι σκίρτησε στο καβάλο μου. Ένοιωσα ξανά μικρό παιδί όπως τότε που τρόμπαρα στο σταύλο. Η χαρά μου ήταν απρόσμενη καθώς και η αντίδραση μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους  του σούπερ μάρκετ και να τους ζητήσω να ρίξουν τις τιμές στα προϊόντα ακράτειας και στήριξης οδοντοστοιχίας. Θα φέρω όλους τους φίλους μου από τα ΚΑΠΗ  για μια ομαδική… συναυλία».

Φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, αναφέρουν πως εταιρείες παραγωγής μπλε χαπιών σεξουαλικής διέγερσης σκέφτονται να τα αντικαταστήσουν με αυτοκόλλητες εικόνες – συλλογής  άλμπουμ σε γκοφρέτες –  από τιμές των σούπερ μάρκετ. Ήδη ανακοίνωσαν εκτεταμένα πειράματα σε συνταξιούχους.

Σε όλα τα ΚΑΠΗ της χώρας ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης και πανζουρλισμού  καθώς οι γυναίκες – συνταξιούχοι  σπεύδουν ομαδικά σε σπα και ινστιτούτα καλλωπισμού τρίτης ηλικίας. «Ραντεβού στα σούπερ μάρκετ στο τμήμα με τα κρέατα» είναι πλέον το σύνθημα που περνά από στόμα σε στόμα.

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s