Αδυσώπητη η σύγκρουση με την Τρόικα

Standard

Η Lady Gaga αποχωρεί ξεβράκωτη από πρόσφατη δημοπρασία, στην οποία δημοπρατήθηκε το βρακί που φορούσε όταν πήγαινε

Οι σκληρές διαπραγματεύσεις των υπουργών της κυβέρνησης έχουν οδηγήσει σε εξάντληση τους τροικανούς,  και όλα δείχνουν πως αρχίζουν να κάνουν βήματα πίσω υπαναχωρώντας στο θέμα των πλειστηριασμών.

Οι συζητήσεις έχουν κορυφωθεί ειδικά στα εξής:

Η κυβέρνηση απαιτεί να μη πάρουν οι  τράπεζες καμία βίλα εφοπλιστή. Η τρόικα το αποδέχτηκε. Mάλιστα έγινε έντονος διάλογος για το θέμα του νερού της πισίνας στο οποίο οι τροικανοί τελικά έκαναν πίσω. Θα συνεχίσει να χλωριώνεται, και δεν αλλάζει τίποτα προς στιγμή.

Η κυβέρνηση απαιτεί να μη μπορεί καμία τράπεζα ή εφορία να «βγάλει στο σφυρί»  κρουαζιερόπλοιο, γιοτ ή άλλο σκάφος αναψυχής. Η τρόικα το αποδέχτηκε.

Η κυβέρνηση απαιτεί να μη μπορεί να γίνει πλειστηριασμός σε κανένα βρακί της Lady Gaga,  χωρίς πρώτα την δική της εξουσιοδότηση. Η τρόικα το αποδέχτηκε.

Η κυβέρνηση απαιτεί να μη μπορεί να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε εγκαίνια γκαλά ή πάρτυ της υψηλής κοινωνίας. Η τρόικα το αποδέχτηκε. Μάλιστα φήμες λένε, ότι θα κάνουν δεκτό το αίτημα να εφαρμοστεί στην ηλεκτροδότηση των γκαλά και των πάρτυ, το κοινωνικό τιμολόγιο.

Η κυβέρνηση απαιτεί να μη μπορεί να διακοπεί η ύδρευση στα συντριβάνια ώστε να μπορούν να κάνουν μπιντέ οι άστεγοι. Η τρόικα το αποδέχτηκε.

Η κυβέρνηση απαιτεί να μη γίνεται νωρίς η αποκομιδή των σκουπιδιών από τους κάδους, ώστε οι άποροι να έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον το πρωινό τους. Η τρόικα το αποδέχτηκε αλλά είχε ενστάσεις στο χρώμα του κάδου. Πρότεινε οι άποροι να έχουν πρόσβαση μόνο στα ανακυκλώσιμα μπουκάλια. Το ζήτημα έμεινε ανοικτό αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τελικά θα επιτρέψουν και τους κάδους ανακυκλώσιμου χαρτιού.

Εμείς ξεκάθαρα στο Φουίτερ λέμε «ναι» στη σκληρή διαπραγμάτευση και θα ζητούσαμε από την κυβέρνηση να μας πει ευθαρσώς σε ποιον κάδο πετάνε τις τυρόπιτες που δεν τρώνε μετά από τα meeting τους, γιατί έρχονται γιορτές κι έχουμε να φιλέψουμε πολλούς στο ρεβεγιόν.

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s