Ανάποδη ανάπτυξη για τους άλλους

Standard

Νέα στάνταρτς για την παγκόσμια οικονομία

«Εάν αυτή η κυβέρνηση παραμείνει στην εξουσία μέχρι το 2015, η Βουλγαρία θα γίνει χειρότερη από την Ελλάδα».
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του GERB, Μπόικο Μπορίσοφ, κατά τη δίωρη συνάντηση που είχε με πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ στη Σόφια.

Σκληρή προβλέπεται να είναι η  απάντηση από το Υπουργείο Εξωτερικών στις δηλώσεις του κ. Μπορίσωφ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται η  ανακοίνωση να κινηθεί λίγο πολύ ως εξής:

Με ενθουσιασμό  πληροφορηθήκαμε ότι μέχρι το 2015 η Βουλγαρία θα γίνει χειρότερη από την Ελλάδα. Η τακτική της «ανάποδης ανάπτυξης – υπανάπτυξης –  για τρίτες χώρες» είναι και παραμένει μοναδικός μας στόχος. Μετά τη Βουλγαρία σκοπός μας είναι όλες οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες να βρεθούν σε χειρότερη θέση από ότι η Ελλάδα.  Ο στόχος μας για ανεργία στην Ελλάδα στο 40% βαίνει μέσα στα θεσμοθετημένα πλαίσια του μνημονίου, και αμέσως μετά ακολουθεί το Βέλγιο με 45%. Σειρά παίρνει η Γερμανία με 58%, η Γαλλία με 62% και η Μ. Βρετανία με 63,5%. Όσον αφορά τους άστεγους είμαστε ακόμα πίσω σε σχέση με τη Γαλλία, αλλά με τη θέληση που διαθέτουμε και την αφοσίωση στον σκοπό μας, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα μας ξεπεράσουν κατά πολύ. Ήδη αυτές τις μέρες θέτουμε τα νέα πρότυπα για τους άστεγους με τις συνομιλίες μας γύρω από το θέμα των πλειστηριασμών. Μετά το πέρας των συνομιλιών και βάσει των τελικών αποφάσεων, ελπίζουμε σε τσουνάμι εξώσεων σε όλη την Ευρώπη.

Η επιτυχημένη προσπάθεια μας θα ολοκληρωθεί όταν δεν θα υπάρχει καμία χώρα στην Ευρώπη, που να μην είναι σε χειρότερη θέση από την Ελλάδα. Για αυτό παλεύουμε, τιμώντας τη ψήφο των πολιτών – συνταξιούχων που μας εμπιστεύθηκαν.

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s