Ο έρωτας της ασφάλτου

Standard

Διάλειμμα για δεκατιανό μετά την εξαντλητική ασφαλτόστρωση

Μετά τον Ιππότη της Ασφάλτου – Michael Knight- και του μηχανικού τετράτροχου συντρόφου του Kit, μια νέα μόδα έρχεται να ξετρελάνει το ανδρικό ελληνικό κοινό.

Εχει ονομαστεί ο «έρωτας της ασφάλτου». Οι ιστορίες αγάπης που ξεπηδούν ολοένα και συχνότερα στη Σερβία ανάμεσα σε ντόπιες γυναίκες και Ελληνες εργάτες που βρίσκονται εκεί για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων. Μόνο που πλέον οι Σέρβοι έχουν αρχίσει να εκνευρίζονται με το φαινόμενο που διαλύει και γάμους. Σε σημείο να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης σε δημοτικό συμβούλιο.

O δήμαρχος της ερωτικά βασανισμένης πόλης, δήλωσε στο Φουίτερ τα εξής:

« Από τη μια μεριά το καταλαβαίνουμε. Από την άλλη όμως , δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να έχουν γ@μήσει τη χώρα τους κι επειδή τους έμεινε κουσούρι να έρχονται να πηδάνε τις γυναίκες μας. Και όταν τελειώσουν με τις γυναίκες μας; Ποιοι θα  έχουν σειρά; Οι άντρες; Οι κατσίκες μας; Η Ρουμανία;;»

Μάλιστα μετά από αυτή τη δήλωση οι πρεσβείες της Ρουμανίας, Αλβανίας, Τουρκίας και Βουλγαρίας ανακοίνωσαν κοινή δήλωση  με την οποία  συμπαραστέκονται στον Σερβικό ανδρικό πληθυσμό, και ζητούν να παρθούν άμεσα μέτρα πριν η κατάσταση αποσταθεροποιηθεί στις χώρες τους από Έλληνες πήδουλες  εργαζόμενους.

Όμως ο έρως χρόνια δεν κοιτά ούτε και εθνικότητα. Kι  αυτή η ερωτική συνεύρεση των δύο λαών δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη από επιτήδειους. Έτσι δίπλα στο δρόμο υπό κατασκευή, έχουν στηθεί υπαίθρια ΜΟΤΕΛ, Holy Chappels τύπου  Las Vegas για όσους ανυπομονούν να νυμφευθούν, καθώς και γραφεία διαζυγίων και αυτόματοι πωλητές προφυλακτικών και αιθέριων ελαίων (massage).

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s