Απέτυχες να εκλεγείς; Κανένα πρόβλημα. Γίνε διευθυντής νοσοκομείου, μπορείς!

Standard

Κι εγώ διαθέσιμος είμαι. Έχετε κάποιο νοσοκομείο να σας διευθύνω;

 

Διαβάζουμε, αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι εδώ και λίγες ώρες ο Χάρης Τομπούλογλου, χρόνια στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πολιτευτής του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες , o κύριος Τομπούλογλου συνελήφθη, έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ που σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. απαιτούσε από ιδιωτική εταιρία προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της με το νοσοκομείο.

Αποτυχών να εισέλθει στη Βουλή,
ποια καλύτερη διέξοδος για τα προσόντα του από το να διοριστεί διευθυντής σε κάποιο νοσοκομείο.

Από το 1989 έως το 1993 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», ενώ την περίοδο 2005-2008 επανήλθε στο ίδιο νοσοκομείο ως μέλος του Δ.Σ. Το Σεπτέμβριο του 2012 εξελέγη πρόεδρος του Νοσοκομείου.

Ας θυμηθούμε με συγκίνηση καποιον άλλον εξέχοντα πολιτευτή με πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και ΜΒΑ από το Shelbourne University (το ποιο;) που κατέληξε Αναπληρωτής Διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής »ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» (Μάρτιος 2008 – Ιούλιος 2008). Μέχρι που πήρανε χαμπάρι οτι δεν είχε τα τυπικά προσόντα για τη θέση. Ε, μη λέμε και ονόματα. Μασημένη τροφή να σας δώσουμε;…

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s