Αηδιαστική συνήθεια στην Νοτιοευρωπαική Αφρικανική Δημοκρατία – Πάστορας βάζει τους πιστούς να τρώνε… γρασίδι

Standard

Ο πάστορας συγκινημένος από τις χορτοκοπτικές ικανότητες των οπαδών του

Πάστορας στην Νοτιοευρωπαική Αφρικανική Δημοκρατία προέτρεπε τους πιστούς του να βγουν και να …καταναλώσουν γρασίδι προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στην Πράσινη Ανάπτυξη.

Ο πάστορας Giorgo Papandreo έπεισε εκατομμύρια οπαδούς του να φάνε το κουτόχορτο γύρω από τον ναό του στο Megaro Maximou, αφού είπε ότι «θα τους φέρει πιο κοντά στην Πράσινη Ανάπτυξη και το Θεό».  Κατά πληροφορίες, ο πάστορας λατρεύει σαν Θεό τη μαμά του Margaret.

«Ναι, τρώμε κουτόχορτο και είμαστε υπερήφανοι γι ‘αυτό, γιατί αποδεικνύει ότι, με τη δύναμη του Θεού, μπορούμε να κάνουμε τά πάντα», είπε η Λόλα Ντούκουνα στο Πρώτο Ανάθεμα. Ενας 21χρονος φοιτητής ανέφερε ότι είχε πονόλαιμο για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά θεραπεύτηκε όταν έφαγε το χορτάρι γιατί επιτέλους ξεκόλλησε ένα κουταλάκι του γλυκού από τον οισοφάγο του.  Ένας 68χρονος αγρότης που, κατά δήλωσή του, αγωνιούσε για την πενιχρή σύνταξη του ΟΓΑ, την έχασε ολοσχερώς και ως εκ θαύματος έπαψε να αγωνιά.  52χρονος επιχειρηματίας με χρέη προς το δημόσιο και τις τράπεζες έλυσε διά παντός το πρόβλημά του αυτοκτονώντας με υπερβολική δόση χόρτου.

Η αμφιλεγόμενη μέθοδός του έχει αποτελέσει αντικείμενο κριτικής από χιλιάδες ανθρώπους αν και τα μέλη της κοινότητάς του ορκίζονται ότι είναι θαυματουργή (εικόνες του πάστορα και των παστρικών οπαδών του εδώ).

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s