Αρχαία Κορασίς

Standard

Η Ζωζώ πάντα φρέσκια σε στιγμές ευτυχίας μαζί με θανόντες χωροφύλακες στο σαρανταλείτουργο μνημόσυνο του Ι.Καποδίστρια το 183κάτι.

Η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη σε συνέντευξη της εδώ ζήτησε να γίνει θεατρικό μουσείο στην Πλάκα με τα ρούχα της αφού «φύγει». Δεν ξέρουμε αν εννοούσε στην Πλάκα ή το είπε για πλάκα.

«Δεν ξέρω τι θα κάνω τα ρούχα μου. Επιθυμία μου είναι όταν “φύγω” να γίνει ένα θεατρικό μουσείο στην Πλάκα στου Ψυρρή με τα ρούχα μου», δήλωσε σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» και αποκάλυψε τις διατροφικές της συνήθειες που την κρατούν νέα αδύνατη και τη διατήρησαν ως «βασίλισσα της νύχτας» για πάνω από 120 χρόνια.

Αγαπητή Ζωζώ εμείς στο Φουίτερ θα θέλαμε να σου υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την ίδρυση ενός θεατρικού μουσείου στην Πλάκα, τα ρούχα σου μπορούν να φιλοξενηθούν και στο Μουσείο της Ακρόπολης. Όλο και κάποια τοιχογραφία θα βρεθεί στα Ελγίνια να χορεύεις με τον Θησέα.

Η Ζωζώκα δείχνει λίγο ζωλοχαραμάδα και κρύβει τα τζιτζάκια της με νάζι

6 responses »

  1. Εγώ πάντως θυμάμαι τον παππού μου να μου λέει ότι στο βυρσοδεψείο που δούλευε την δεκαετία του ’30, όλοι τον…έπαιζαν με την Ζωζώκα

    Μου αρέσει!

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s