Φουίτερ εις διαρκήν παρθενίαν

Standard

Επειδή τα πολιτικά δεδομένα στην Ελλάδα είναι ρευστά και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει αυτή η ιστορία με τα μνημόνια και τα χρέη, θα ήταν χρήσιμο να δούμε πως λειτουργούν σε άλλες χώρες όταν υπάρχει διαφθορά και ανηθικότητα.

Στη Β. Κορέα όπως διαβάζουμε εδώ ο  Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον θείο του Γιανγκ Σονγκ Τάεκ επειδή ήταν εθισμένος στο σεξ!!!

Εμείς στο Φουίτερ δηλώνουμε – προς αποφυγή παρεξηγήσεων στο μέλλον – ότι είμαστε παρθένοι και ποτέ δεν εθιστήκαμε όχι μόνο στο σεξ αλλά ούτε και στη σκέψη του σεξ. Ποτέ! Και όταν λέμε ποτέ, εννοούμε ποτέ! Δεν έχουμε πιάσει ούτε βυζί. Μια φορά είδαμε λουόμενη με ολόσωμο μαγιό σε δημοτική πλαζ και νηστέψαμε για 11 χρόνια τρώγοντας μόνο χαλίκια και πίνοντας βρόχινο νερό. Αυτό είχε αποτέλεσμα να ασφαλτοστρώσουμε την εθνική Θεσσαλονίκης – Εύζωνοι αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.

Επίσης ήμαστε αλάνθαστοι, αναμάρτητοι, ανέραστοι, αφιλότιμοι, ανυπάκουοι, ατρόμητοι, ατημέλητοι, αχτένιστοι, άλουστοι, άπλυτοι, αφιλοκερδείς, άκομψοι, απέθαντοι, ακούραστοι, απαράδεκτοι και Απάτσι.

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s