Ο διασυρμός της λογικής

Standard

Συνηθίσαμε

Μιλώντας στην εκπομπή Live U ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τόνισε

«Τέτοια αλητεία δεν την περίμενα»

«Στον Ξηρό φέρονται πολύ καλύτερα»

«Στόχος τους είμαι εγώ, προς τι η διαπόμπευση της οικογένειάς μου; Στόχος τους ήταν ο πολιτικός Γεράσιμος Γιακουμάτος»

«Η αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη δεν είναι 500 ευρώ. Αυτό γίνεται σε φασιστικά καθεστώτα»

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη δημόσια. Είναι ευθύνη μου το ότι δεν ήξερα την έκταση της αλητείας. Θα κάνω μάχη για να πάρουμε πίσω το νόμο. Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί»

Και μετά όλες αυτές τις κατηγορίες φτάνει στο παρακάτω συμπέρασμα που μόνο ασθενής με τη νόσο των τρελών αγελάδων θα μπορούσε να καταλήξει:

«Να ρίξω τη Νέα Δημοκρατία, να φύγει αύριο το πρωί, ποιος θα έρθει; Αν είχα εναλλακτική λύση, θα το έκανα. Μπρος γκρεμός και πίσω μεγάλο βαθύ ρεύμα. Δε θέλω η χώρα μου να γίνει Συρία και Αίγυπτος», είπε. Και τόνισε: «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο μέσα στη βουλή. Συνειδητοποιώ τι περνάει ο ελληνικός λαός»

Μάκη αφού δε ρίχνεις τη Νέα Δημοκρατία γιατί δεν ξέρεις ποιος θα έρθει και επειδή νομίζεις πως αν φύγει από φασιστικό καθεστώς θα γίνουμε Συρία, τότε καλά να πάθεις.  Αφού συνειδητοποιείς το  τι περνάει ο Ελληνικός λαός , τότε  ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που θα τα κάνει αυτός λαμπόγυαλο.

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s