Μεγέθυνση πέους. Η νέα λύση του χρέους;

Standard

Τέλος στις ξεχειλωμένες σαμπρέλες. Η νέα λύση ήρθε για να μας σφίξει τα λάστιχα

Στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου  – αντί για σοκολατάκια και αρκουδάκια με καρδούλες – θα μας κάνουν δώρο κάτι μεγαλύτερο. Η τρόικα – μετά από τις νέες μορφές χειρουργικής ανάπλασης και βελτίωσης όπως διαβάζουμε εδώ – αναζητά λύσεις που θα της προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Οι σκέψεις αυτές ξεκίνησαν μετά από διαμαρτυρία των τροικανών για πιθανή χαλάρωση της σαμπρέλας  των πολιτών μετά από 4 χρόνια συνεχούς ξεπατώματος. Σκέψεις για  παρθενορραφή απορρίφθηκαν ως μη επιλέξιμη δαπάνη επειδή θα έπρεπε να την εφαρμόσουν περισσότεροι από 10.000.000 πολίτες και το κόστος ήταν δυσβάστακτο. Επίσης δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί η παρθενορραφή γιατί η κυβέρνηση έχει αρνηθεί να πάρει νέα μέτρα και αν πέσει τότε θα πρέπει να βρουν άλλα κορόιδα.

Έτσι η μεγέθυνση θα ικανοποιήσει αμφότερους  τροικανούς και πολίτες, προσφέροντας σε όλους νέες διαστάσεις στον οργασμό.

Τι θα κάναμε χωρίς μνημόνιο; Αναρωτιούνται τώρα εκατομμύρια ανοργασμικοί και ανέραστοι που βρήκανε λύση στο χρόνιο πρόβλημα που τους απασχολούσε.

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s