Η Νέα κολεξιόν στις προφητείες για την Άνοιξη 2014 – Χειμώνας 2015

Standard

Ο αντίχριστος με την αδερφή;

Ξαφνική αλλαγή στη μόδα των προφητειών. Οι συνθήκες επιβάλλουν ανανέωση στα στέκια των ημιπαρανοικών σχισματικών ζηλωτών που δεκαετίες τώρα προσπαθούν να βρουν πότε θα γίνει ο ΓΠΠ με απόλυτη αποτυχία.

Τελικά ο ΓΠΠ δε θα ξεκινήσει από τη Συρία. Ούτε από τη Βουλγαρία. Ούτε από την Κύπρο. Ούτε από την Γεωργία. Ούτε από τη Βοσνία. Ούτε από το Ιράν. Ούτε από τη Β.Κορέα. Ούτε από το Ισραήλ. Ούτε από την Ελλάδα.

Θα ξεκινήσει από την Ουκρανία. Προωθείται δυνατά αυτό το σενάριο τις τελευταίες μέρες μετά από πολυετή αποτυχημένη προσπάθεια που προσκόμισε η μηδενική  εμπειρία στην τάση εκφοβισμού των μαζών η οποία θέλει τους ανθρώπους φοβισμένους παρά «ανυποψίαστους»(;;;;;).

Τελικά ο  ο αντίχριστος δεν ήρθε. Πιστεύω να το καταλάβατε. Αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ της Αγγλίας (;;;;;;;;;;;) άλλοι ο Ομπάμα (;;;) και κάποιοι λίγοι ο Λάκης Γαβαλάς (!!!!).

Ούτε την Κωνσταντινούπολη τελικά  πήραμε το 2012. Ούτε το 2013. Πιστεύω να το καταλάβατε κι αυτό.

Μετατίθεται άμεσα για το 2014 με τάσεις προς 2015.  Αν όχι, θα φορεθεί πολύ το 2020 για αυτό κρατήστε τις στις ντουλάπες σας. Αν έχετε επιζήσει μέχρι τότε  από τον προφητευόμενο  εμφύλιο, την προφητευόμενη επανάσταση λαθρομεταναστών τον προφητευόμενο σεισμό άνω των 9,5 ρίχτερ (;;;)  ή την προφητευόμενη πείνα που φοριέται πολύ τα τελευταία χρόνια με τάση να γίνει κλασικό.

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s