ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ!!!

Standard

Μια νέα προφητεία έρχεται να αναστατώσει την ανάπτυξη στη χώρα.

Μέσα σε παλαιά βιβλία βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του ασκητή Φωτεινού του Ακατάλυπτου από τη μονή «Κακιάς ώρας της επερχομένης» στην επαρχία της Τάκλα Μακάν που σφίζει από απόγονους του Ηρακλή και του Διονύσου.

Η προφητεία αναφέρει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και φωτογραφίζει τις μέρες μας

Ήδη ζηλωτές σε όλο τον κόσμο παρακαλούν να βγει η προφητεία αληθινή μια που νοιάζονται ιδιαίτερα για το καλό όλων των ανθρώπων και όχι μόνο για την πάρτη τους ως αναμάρτητοι που είναι.

« Ο απόγονος της Μινέικο θα αυτοχρισθεί  συγγραφεύς όταν θα γίνει έκρηξη στο Μεγάλο Μήλο της Νέας Γης. Ουαί τοις αναγνώστοις!

Εκείνας τας ημέρας γερμανοτσολαίοι Ουκρανοί θα έχουν διώξει τον Ξανθό αρχηγό τους με τη βία. Αι γερμανοτσολαίοι εν Ελλάδι πανηγυρίζουσι διά την επιτυχία του νεου Ράιχ. Ο αρχηγός τους εις φυλακήν ευρίσκετο εις αναμονήν και φόβον εις τας αποχωρητήριους μέγαν, δια ακολασίαν. Ουαί εις τους σάπωνες ευρίσκοντο εις δάπεδον!

Το πουλί που πετά θα πέσει. Αι γυναίκαι ξεδιάντροπαι εις κοκπιτ σιδερένιου γλάρου ετσιτσιδώνοντο και οδηγούν τα ανθρώπινα πουλιά εις άνοδον το δε σιδερένιο εις κάθοδον. Ο Άδης περιμένει. Ουαι εις τας πόρνας!

Εν Ελλάδι θα υπάρχει πλήθος σχολίων εν πολλάς αμαρτίες πεσούσι εις  το διά και δίκτυον ως ίδιον τινά τρόπον και εις το τουίτερ. Ουαί εις τας ριτουίτς!!

Ο κοντός ξανθός κομμάντος θα πλήξει τας φράγκους και άφραγκους με ινάτι , πίσσα και πούπουλα. Αι Μόγγολοι θα τρέχουν εις ανατολάς αλαλάζοντας. Ουαί Ουαί Ουαί!!»

 

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!

2 responses »

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s