Ιδού τα ποτελέσματα της κρίσης! Αρχιφύλακας πωλούσε λουλούδια σε πίστες και πανηγύρια β’ διαλογής. Αίσχος!

Standard

«Ναι, κύριε, η εταιρία μας κάνει και ντελίβερι ανθέων. Πόσα πανέρια θελετε είπαμε;»

Χάος στην περιφέρεια από την απελευθέρωση του κλειστού επαγγέλματος της λουλουδούς που εφάρμοσε το Υπουργείο Οικονομικών.  Οι σχετικοί θεσμικοί φορείς και συνδικαλιστές καταδικασαν την πρωτοβουλία. Ο λόγος; Η μαζική εισρόη ανειδίκευτων που «χαλούν την πιατσα»‘ συμπεριλαμβανομένων γραφείων τελετών, κηπουρών, και πλέον και αστυνομικών, που έχει προκαλέσει αναστάτωση και εύλογη ανησυχία.

Έναν 46χρονο αρχιφύλακα συνέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στην περιοχή της Αταλάντης στη Φθιώτιδα, για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία είχε συστήσει με τη σύζυγό του επιχείρηση με την οποία αναλάμβανε την πώληση λουλουδιών σε εκδηλώσεις συλλόγων, πανηγύρια και σε κέντρα διασκέδασης, σε διάφορες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, αποκομίζοντας υψηλά κέρδη.  Μάλιστα, στη δραστηριότητα αυτή απασχολούσε παράνομα αλλοδαπές γυναίκες, χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες (λεπτομέρειες εδώ).

Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ανθορριπτών Χώρων Εστιάσεως, κ. Βαρβάρα Εναπανεριπενηνταεύρογλου καταδίκασε μετά βδελυγμίας το περιστατικό και σημείωσε με νόημα οτι αυτό είναι απλά «η κορυφή του παγόβουνου.  Σε λίγο θα δείτε πυροσβέστες, αδελφές νοσκοκόμες και μπετατζήδες να μπλέκονται στα πόδια μας.  Νισάφι με τους ερασιτέχνες!».

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s