
Η χαρά του κομμωτή – Τσιγκελωτός μύσταξ και αγγλικά-γαλλικά-πιάνο
Με αλλαλαγμούς χαράς υποδεχθήκαμε το νέο της εκλογής 3 άφθαρτων πατριωτών στο Ευρωκοινοβούλιο με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ας τους γνωρίσουμε:
Λάμπρος Φουντούλης: δεν ξέρουμε πόθεν βαστάει η σκούφια του, τι επαγγέλεται, ποια η σταδιοδρομία του. Ή μάλλον ξέρουμε την πρόσφατη αλλαγή καριέρας του:
έκων-άκων βαπτίστηκε στην πατριωτική κολυμβήθρα του Λαικού Κινήματος «Πατέρας του Ήρωα Γεωργίου Φουντούλη, που έδωσε την ζωή στον Αγώνα για μία Ελεύθερη Ελλάδα«. Τρομερή προυπηρεσία, θα συμφωνήσετε, με την οποία θα κατατροπώσει Γερμανούς, Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους και κυνηγήσει και κανένα Πακιστανό στα στενά των Βρυξελλών. Σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα «Στόχος», ο κυρ-Λάμπρος θεώρησε «ιερή του υποχρέωση να συνεχίσει τον Αγώνα αυτόν εις μνήμη του Γιώργου μέχρι την τελική δικαίωση». Αναμένουμε παρεμβάσεις τύπου Γερμενή στο Ευρωκοινοβούλιο, αν και μάλλον θα έχει περισσότερο λέγειν από τον γίγαντα της σκέψης, Θοδωρή Ζαγοράκη, επίσης νέο απόκτημα των Βρυξελλών-Στρασβούργου.
Γεώργιος Επιτήδειος: όνομα και πράμα, ο 60ρης αντιστράτηγος ε.α με προυπηρεσία σε διάφορες καραβανάδικες θέσεις περιωπής, συμπεριλαμβανομένης και καριέρας στο Διεθνές Στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ και ως Διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Επιχειρήσεων και Χειρισμού Κρίσεων του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως . Χειρίσθηκε επί πολλά έτη θέματα ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Σχέδια Επιχειρήσεων, Χειρισμό Κρίσεων, Δόγματα, Πολιτική, Ασκήσεις και Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα, οργάνωση ΚαΨιΜί, ντεκορατέρ εσωτερικών χώρων). Πολυσχιδής προσωπικότητα που απαιτεί άπαντες να του βαράνε προσοχές και έχει γραμμένο τον Μπαρόζο και τους άλλους ευρωφλούφληδες στις παλιές του τις αρβύλες.
Ελευθέριος Συναδινός: έτερος καραβανάς, απόφοιτος ΟΛΩΝ των σχολείων του Όπλου του, ΟΛΩΝ των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ, έχει υπηρετήσει σε ΟΛΟΥΣ τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει ΟΛΑ τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας. Πρότυπό του ο Ράμπο, μου ορμάει στο άντρο του εχθρού και μονάχος του χρησιμοποιεί ΟΛΑ τα όπλα, σκοτώνει ΟΛΟΥΣ τους κακούς και ούτε καν ιδρώνει. Αναμένεται να συμμετέχει σε ΟΛΕΣ τις συζητήσεις, να ψηφίσει σε ΟΛΕΣ τις ψηφοφορίες, να αποκρούσει ΟΛΕΣ τις φιλοτουρκικές πρωτοβουλίες, και να ξεφορτωθεί όλους τους λαθραίους. Ένας αδάμας με ανδροπρεπέστατο μουστάκι παλαιάς κοπής. Ένας τζέντλεμαν.
Περισσότερες γαργαλιστικές λεπτομέρειες σε έγκριτες ιστοσελίδες για τις οποίες δεν δίνουμε παραπομπές, γιατί και η μλκία έχει τα όριά της.
Εξαιρετικήν ανάλυσην αγαπητέ Φούτερ. Εις τας τοιάυτας στιγμας των δεινών του Έθνους των Ελληνόψυχων αι συγκεκριμέναι ευρωβουλευταί θα φυλούν θερμοπύλας εις αποφυγήν ανατολικού κινδύνου και θα προβούν εις ρημαγδόν και εις ανάθεμαν, ΝΑΙ ανάθεμαν επαναλαμβάνω ρητώς, των ευρωπαικών κουπεπέδων τύπως Μπαρόζον και Σόιμπλας!
Αναφωνούμε μαζικώς εις χορόν ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλλίτερα, φιλτατε Φούιτ. Απασαι πωποι θα σφίξουσιν άμα τη εμφανίσει των εν λόγω στρατοκαυλικώς ορμώμενων πατριωτών. Η γη άρχισε ήδη να τρέμει!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!