Θες να μάθεις γράμματα, γράμματα σπουδάγματα;;; Τηλεφώνησε τώρα! Σχολές ΓΑΠ. Αναγνωρισμένες από το Κράτος

Standard

Κουφάλες! Βγάλτε μια κόλλα χαρτί, έχουμε διαγώνισμα! Θέμα πρώτο: Εξηγήστε τη διαφορά ανάμεσα στις κάλπες και τις κάλτσες

Ο Γιώργος Παπανδρέου δημιούργησε στη Σύμη ένα ειδικό σχολείο για νέους από 25 μέχρι 30 με στόχο να τους μεταδώσει τις απύθμενες γνώσεις του για θέματα που αφορούν
το παγκόσμιο έλλειμμα Δημοκρατίας, την οικονομική κρίση και τον εκσυχρονισμό των θεσμών.  Το νησί, κι εμείς βεβαίως, τον ευγνωμονεί.

Ανάμεσα σε μπρελόκ με την φωτογραφία του πατέρα του, τετραδίων με τη φάτσα του Κατσιφάρα στο εξώφυλλο, πόστερ με τους Κουτσόγιωργα, Τσουκάτο, Μαντέλη, Νεονάκη, Τσοχατζόπουλο και γόμμες με το χαμόγελο του Γιάννου Παπαντωνίου, για πρώτη φορά λειτούργησε φέτος ο θεσμός με 12 θε(Α)ματικά εργαστήρια στα οποία δίδαξαν ο πρώην πρωθυπουργός και – σορπράιζ, σορπράιζ! – οι φίλοι του, οι οποίοι μετείχαν στο Συμπόσιο. Για την επιλογή των νέων που έκατσαν στα «θρανία» για να διδαχθούν είχε γίνει προκήρυξη και αυτοί επιλέχθηκαν βάσει του βιογραφικού τους και των μορίων που είχαν συλλέξει στις κατά τόπους κλαδικές του ΠΑΣΟΚ.

Οι μαθητές έχουν ήδη καταστεί περιζήτητοι υπάλληλοι (γκαρσόνια) σε πολυεθνικές. Ενδιαφέρον έχει δείξει και η νέα ΜΚΟ «Καπιταλιστές χωρίς Σύνορα».

Το φαγητό στα διαλείμματα προσέφερε η ψαροταβέρνα του Μήτσου Κουρμπέτη (του γιου της Γκόλφως, ντε, με το μηχανάκι, που μιλάει τα εγγλέζικα!)

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s