Έκτακτο-αποκλειστικό: Επίκειται πολεμική σύρραξη Ελλάδας-Φινλανδίας! Συνεργεία του STAR στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας

Standard

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρισκόμαστε προ πολεμικής σύρραξης μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας!  Ο ανταποκριτής μας στο Ελσίνκι μας βεβαιώνει οτι η ναυαρχίδα του Φινλανδικού στόλου, πυραύλακατος Tornio απέπλευσε χτες το πρωί από το Ναύσταθμο του Ουπινιέμι με προορισμό τον Αργοσαρωνικό και, έγκυρες πληροφορίες συνιστούν ότι θα λάβει θέση απέναντι από το Φάληρο έτοιμο για τον βομβαρδισμο της Αθήνας!

Η θρυλική πυραυλάκατος Tornio που απειλεί την εδαφική μας ακεραιότητα

Η συγκλονιστική αυτή εξέλιξη ειναι αποτέλεσμα της κατάρρευσης δραματικών κρυφών συνομιλιών μεταξύ των δύο κυβερνήσεων.  Η Φινλανδική κυβέρνηση θεωρεί την Ελληνική κυβέρνηση υπεύθυνη για τη ραγδαία επιδείνωση της οικονομικής ευρωστίας της εθνικής βιομηχανίας χάρτου, που θεωρείται η ατμομηχανή της Φινλανδικής οικονομίας.  Οι Φινλανδοί αισθάνονται, δικαιολογημένα, ότι υφίστανται αθέμιτο ανταγωνισμό από τους Αμερικανούς ομολόγους τους και η πέτρα του σκανδάλου είναι το Ελληνικό Δημόσιο.

Παλιές ευτυχισμένες στιγμές για την Φινλανδική βιομηχανία χαρτιού

Η Φινλανδική Ένωση Χαρτοπαραγωγών, Metsäteollisuus, έχει προβεί σε δεκάδες διαβήματα στην Ελληνική κυβέρνηση και στα Ηνωμένα Έθνη κατηγορώντας την Ελληνική Κυβέρνηση ότι οι δημόσιες υπηρεσίες της εισάγουν εξωπραγματικές ποσότητες χαρτιού και μόνον από τις ΗΠΑ με αποτέλεσμα οι Αμερικάνοι χαρτοπαραγωγοί και έχουν, με το μπαρδόν, χεστεί στο τάληρο ενώ οι Φινλανδοί βλέπουν τα προιόντα τους να σαπίζουν στις αποθήκες.  Η Metsäteollisuus διατείνεται ότι 18 χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν χάσει τη δουλεία τους τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, οι τιμές των Φινλανδικών προιόντων έχουν κατρακυλήσει στα τάρταρα, μύλοι παραγωγής χαρτιού έχουν κατεβάσει ρολλά και ολόκληρες πόλεις έχουν καταδικαστεί σε ποιότητα ζωής τύπου Μογκαντίσου.

Θυμωμένη απολυμένη Φινλανδή έξω από υποκατάστημα του ΟΑΕΔ

Η Φινλανδική κυβέρνηση ανέθεσε σε πεπειράμενους ερευνητές να προσδιορίσουν – μυστικά – τους λόγους για τους οποίους η Ελληνική κυβέρνηση έχει ανέλθει σε Νο 1 καταναλωτή χαρτιού στον κόσμο και είναι υπεύθυνη για το 55% της παγκόσμιας κατανάλωσης και του 89% όλων των Αμερικανικών πωλήσεων!  Κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας, βρέθηκε κάποια άκρη στο βάθος του τούνελ.  Το 98% της ελληνικής κατανάλωσης χαρτιού προέρχεται από έναν και μόνον οργανισμό, το Σοφρωνιστικό Κατάστημα Διαβατών!

Άποψη των Φυλακών Διαβατών με καλλιτεχνικό γκραφίτι του γνωστού στριτ άρτιστ Καστανίδη (φωτό αρχείου)

Το αδιανόητο αυτό γεγονός ερευνήθηκε σε βάθος από τους ρεπόρτερ μας που ήρθαν σε επαφή με τον Διευθυντή των Φυλακών, Κο Γιάννη Μπάστακα.  Ο Κος Μπάστακας δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι του φαινομένου που πραγματικά έχει αυξήσει το κόστος λειτουργίας του Καταστήματος κατά 4750% απο τις αρχές του 2013. Έχουμε αλλεπάλληλες συσκέψεις με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για να βρεθεί βιώσιμη λύση και έχουμε ήδη συνάψει δάνεια με το Κατάρ και τη Ρωσία για να καλύψουμε τα έξοδα μας.  Αναγνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας δημιούργησαν ένταση μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Φινλανδίας, αλλά τα χέρια μας είναι δεμένα!

Καταριανός τραπεζίτης με πετροδολάρια στο σακ βουαγιάζ διαβαίνει το κατώφλι των Διαβατών για μπίζνες

Όλα ξεκίνησαν όταν καταδικάστηκε σε ισόβια ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.  Τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς μας.  Ο Παπαγεωργόπουλος είναι ο πολυγραφότερος τρόφιμος που έχει υπάρξει σε οποιαδήποτε φυλακή οποιουδήποτε κράτους από καταβολής κόσμου.  24 ώρες το 24ωρο γράφει επιστολές.  Επιστολές γεμάτες ερωτήματα, κεφαλαία γράμματα, κατάρες για εκείνους που νομίζει ότι βρίσκονται πίσω απο την καταδίκη του για να τους φάνε οι τύψεις, επικές αναφορές σε εποχές που κρατούσε ψηλά τη σημαία και έτρεχε στα κουλουάρ ενώ έκανε σφραγίσματα στους φιλάθλους στις εξέδρες.  

Να φανταστείτε ότι και όταν ακόμη βρισκόταν στο κρεβάτι του χειρουργείου για να κάνει εγχείρηση αγγειοπλαστικής, είχε ζητήσει μία νοσοκόμα να γράφει καθ´ υπόδειξη του επιστολές προς τον Πάπα, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, τον Πρόεδρο Ομπάμα και τον Νίκο Χορταρέα σε είκοσι αντίτυπα έκαστος για να ταχυδρομηθούν ανά 5 ημέρες. 

Γράφει σε χαρτιά τη φράση «Εξιλαστήριο Θύμα» και τα δίνει σε όλους τους τροφίμους και επισκέπτες του Καταστήματος, τα κολλάει στις τουαλέτες, και τα αφήνει στα τραπέζια του εστιατορίου μας.  Δέκα τουαλέτες είχαμε βουλωμένες από τα χαρτιά του Κου Παπαγεωργόπουλου και την αλόγιστη ρίψη τους ως φέιγ βολάν.  Έχει συγγράψει τόμους ολόκληρους με στοιχεία που αποδεικνύουν, λέει, την αθωότητά του και σκοπεύει να τους δημοσιεύσει υπό τον τίτλο «Για τον ιστορικό του μέλλοντος». 

Καθημερινά έχουμε νταλίκες των 28 τόνων να έρχονται και να ξεφορτώνουν χαρτί. Το θελει δε αποκλειστικά από τις ΗΠΑ γιατί από άλλου φοβάται οτι μπορεί να υπάρξει αριστερός-κομμουνιστικός δάκτυλος στην ποιότητά του.  Προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να μετριάσει τον συγγραφικό του οίστρο και, ει δυνατόν, να κανει αναρτήσεις στο μπλογκ του αντί να στέλνει γραπτές επιστολές, αλλά αποτύχαμε.  Οι δε συνήγοροί του επικαλούνται την νομοθεσία περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να μη μας επιτρέψουν να επιβάλλουμε πλαφόν στη χρήση χαρτιού. 

Πού την έβαλα την επιστολή Νο 547;…

 

Α, νάτη!

Έχουμε ενημερωθεί, και ενημερώσαμε βεβαίως με τη σειρά μας και τον Κο Παπαγεωργόπουλο προσωπικά, ότι τα Ηνωμενα Έθνη θεωρούν την συγγραφική του μανία ανάμεσα στους 3 μεγαλύτερους κινδύνους για το μέλλον του πλανήτη δίπλα στην αύξηση της θερμοκρασίας και την άνοδο της στάθμης των υδάτων.  Έχουμε ήδη συμβουλεύσει στον Κο Παπαγεωργοπουλο ότι αμέτρητα τετραγωνικά χιλιόμετρα δασικών εκτάσεων στην Ινδονησία, τη Βραζιλία, την Σιβηρία έχουν εξαϋλωθεί από πολυεθνικές της βιομηχανίας χαρτιού που δεν προλαβαίνουν να παράγουν χαρτί για να το στέλνουν στα Διαβατά.  Προς δική του και μόνον χρήση!

Ποιος μάπας έβαλε αυτόν τον καραγκιόζη φυλακή και χάσαμε το βίος μας;

Η τοπική κοινωνία επίσης αγκομαχάει από τον θόρυβο, το καυσαέριο, την κίνηση που έχουν γιγαντωθεί σχεδόν 2 χρόνια τώρα γύρω από το Κατάστημα μας.  Μεταξύ μας, νομιζω όλοι μας εδώ στα Διαβατά επιθυμούμε την τελική αθώωση και αποφυλάκιση του Κου Παπαγεωργόπουλου πιο πολύ και από τον ίδιο!»

Πάλι καλά που είχα αγοράσει αυτα τα γυαλιά από τον Κινέζο στην Πλατεία Εμπορίου και δε πάθω καμιά ζημιά τώρα που θα λάμψει η αλήθεια!

 

Επιχειρήσαμε να μιλήσουμε και με τον Κο Παπαγεωργόπουλο.  Του θέσαμε τηλεφωνικώς σχετικά ερωτήματα στα οποία απάντησε γραπτώς και σε 250 αντίτυπα («για να τα μοιράσετε σε καφενεία, μνημόσυνα, χοροεσπερίδες και λαϊκές αγορές», μας συνέστησε) με τα λόγια, «ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ!  ΑΔΙΚΑ ΣΠΙΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ! ΑΔΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 21 ΜΗΝΕΣ!  Αγαπώ το περιβάλλον πιο πολύ και από ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονικης Κος Άνθιμος αγαπάει το μικρόφωνο της Μητρόπολης, αλλά η αλήθεια πρέπει να λάμψει.  ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ!»

– Ποιος μαλάκας έφερε εδώ μέσα τη Στιρέλλα;! – Ηρέμησε, Νικήτα.  Όταν εξάπτεσαι, τσαλακώνεσαι!

Το μπλογκ μας συνιστά στους αναγνώστες μας να στοκάρουν γάλατα μακράς διαρκείας εν όψει του θερμού επεισοδίου που διαγράφεται στον ορίζοντα!

Για να λάβετε τις επιστολές Παπαγεωργόπουλου σε 22 χρυσόδετους τόμους σε μοναδική προνομιακή τιμή, αφήστε το μήνυμά σας με τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας στα σχόλια.

3 responses »

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s