Η αλήθεια που επιμελώς σας έκρυψαν από τη NASΑ, αποκλειστικά μόνο στο Φουίτερ

Standard
Η αλήθεια που επιμελώς σας έκρυψαν από τη NASΑ, αποκλειστικά μόνο στο Φουίτερ

 

Η επιστήμη εξελίσσεται. Μαζί της και το κάθε σύστημα πληροφοριών. Μαζί τους κι εμείς.

Δε θέλουμε να «δώσουμε» στεγνά τις πηγές μας αυτή τη στιγμή, παρόλο που χθες ο Σνόουντεν έκανε λογαριασμό στο τουίτερ, αλλά σιγά μη σας πούμε πως μας έστειλε αυτός το υλικό που θα σας παρουσιάσουμε. Για χαζούς μας περάσατε να σας το πούμε; «Πριτς» θα λέγαμε αν οι συνθήκες ευνοούσαν.

Η πληροφορία που έγινε γνωστή προχθές για την ύπαρξη νερού σε υγρή μορφή στον πλανήτη Άρη είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Δεν έχουμε σκοπό να σας τρομάξουμε με την πληθώρα καθώς και την αξιοπιστία των πληροφοριών μας, είναι όμως υποχρέωση μας προς το ανθρώπινο είδος να δώσουμε στη δημοσιότητα συγκλονιστικά στοιχεία για τη ζωή στον κόκκινο πλανήτη.

Στην 1η φωτογραφία βλέπετε το πλανητικό μας σύστημα από σέλφι – κάποιου δε μπορούμε να σας πούμε γιατί ορκιστήκαμε να πέσει να μας κάψει ο Κέπλαρ 423.

Ο κόκκινος πλανήτης είναι εκείνο το μικρό κόκκινο πραγματάκι να εκεί

Ο κόκκινος πλανήτης είναι εκείνο το μικρό κόκκινο πραγματάκι να εκεί πίσω από μας

 

Στη 2η φωτογραφία έχει ήδη πλησιάσει αυτός που έβγαλε σέλφι λίγο περισσότερο, κι αν παρατηρήσετε λίγο πιο προσεκτικά την εικόνα θα δείτε να σχηματίζεται επάνω στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη η σκιά του σελφοκόνταρου

 

Κάτω δεξιά βλέπετε κάτι. Αυτό

Κάτω δεξιά βλέπετε κάτι; Αυτό.

 

Στην 3η φωτογραφία ήδη λίγα δευτερόλεπτα πριν την προσγείωση με τη γήινη μέτρηση ώρας έχει γίνει ορατή η επιφάνεια του πλανήτη Άρη. Δόξα τον Άρη το Θεό του πολέμου.

 

Ιδανικές θερμοκρασίες δωματίου +283 βαθμούς Κελσίου υπό σκιά μπορούν να γίνονται ανεπαίσθητα αντιληπτές

Ιδανικές θερμοκρασίες δωματίου +283 βαθμούς Κελσίου υπό σκιά μπορούν να γίνονται ανεπαίσθητα αντιληπτές. Α/C inverter θα βρείτε σύντομα στο υποκατάστημα μας εκεί.

 

Στην 4η φωτογραφία η απόδειξη που η ΝASA σας έδωσε για να αποκρύψει την πραγματική αλήθεια. Νερό σε υγρή μορφή στον πλανήτη Άρη.

Νερό στον Άρη!

Νερό στον Άρη!

 

Στην 5η φωτό βλέπουμε το αδιανόητο. Αυτό που η NASA δε θα σας έδειχνε ποτέ. Κάτοικοι του Άρη υποδέχονται τη μυστική αποστολή με καπνογόνα. Η αλήθεια είναι πλέον μία και αδιαμφισβήτητη.

 

Αρειανοί κάτοικοι του κόκκινου πλανήτη με όχι τόσο φιλικές διαθέσεις

Αρειανοί κάτοικοι του κόκκινου πλανήτη με όχι τόσο φιλικές διαθέσεις. Τα φέιζερ και τα λέιζερ θα ακονίζονται στα πεζοδρόμια

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s