Νέα προφητεία αναστατώνει το χριστεπώνυμο κοινό «Τα γεγονότα για την Πόλη θα ξεκινήσουν τη χρονιά που…»

Standard

Αναστάτωση προκλήθηκε στο χριστεπώνυμο κοινό της ενορίας των Οσίων Μελετίνης, Κλημεντίνης και Παντολέοντος όταν έγινε γνωστή η προφητεία υπέργηρος τυφλής χριστιανής ταγμένης από κορασίδα στη γυναικεία μονή Αββακούμ του λεπρού, και ζει εν παρθενία, πως «τα γεγονότα της Πόλης θα ξεκινήσουν τη χρονιά που θα είναι μάπα τα καρπούζια».

Η 93χρονη δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της προφητείας. Η ίδια δήλωσε κατηγορηματικά πως είδε όραμα λίγο πριν τυλιχτεί στην αγκαλιά του Μορφέα ότι ξαφνικά βρέθηκε σε μποστάνι έξω από τον Κεράτιο κόλπο να τρώει καρπούζι. Το καρπούζι παρόλο που ήταν μπαμπάτσικο και ζουμερό δεν ήταν γινομένο για όψιμο Σεπτεμβρίου και είχε ασπρόμαυρα κουκούτσια. Στην αρχή τρόμαξε αλλά μετά είδε τον σταυρό και τη βυζαντινή σημαία πάνω στην Αγία Σοφία και ανακουφίστηκε. Όπως χαρακτηριστικά είπε «θα πεινάσουμε αλλά στο τέλος η Πόλη θα γίνει δική μας».

Για να διασταυρώσουμε την είδηση μιλήσαμε με τον υπεύθυνο της λαχαναγοράς στην περιοχή ο οποίος μας διαβεβαίωσε πως φέτος ήταν κακή χρονιά για τα καρπούζια. Οι απορίες εύλογες για το «τι μέλλει γενέσθαι» όταν όλα τα γεγονότα συγκλίνουν με τα λεγόμενα της 93χρονης.

ÊåíôñéêÞ Ëá÷áíáãïñÜ ôïõ ÑÝíôç

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται λιτανεία στην οικία της από τον σεβασμιότατο πρωτοπρεσβύτερο του παλαιού ημερολογίου κ.κ. Ανανία με συμμετοχή πλήθους πιστών.

Αφήστε την παραγγελία σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s